• Slider Image

Behangwerk

Zoveel mensen, zoveel wensen! Individualisering is de trend. Iedereen wil iets van zichzelf in een woning kwijt en dat spreekt voor zich. Thuis kunt u lekker tot zichzelf komen. De één doet dat in een modern interieur, de ander houdt meer van klassiek en weer een ander wenst een tijdloze uitstraling.

behangWij willen u graag helpen om voor u de sfeer te creëren, waar u naar zoekt. Wellicht is dit te verwezenlijken met een normaal papieren behang, maar een goede kwaliteit vinyl behang heeft toch een sfeervollere uitstraling.

Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden dan u zich voor kunt stellen. Wij zijn ook gespecialiseerd in het aanbrengen van wandafwerkingen met kwarts,

meerkleurenmuurverven, zeer sterke en decoratieve chipssystemen en zeer duurzame, ondergrondversterkende en decoratieve glasweefselsystemen.

Zoals u kunt lezen bieden wij u een zeer uitgebreid scala aan mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek kunt u altijd uw wensen met ons bespreken. Op basis hiervan maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u. Naast het behangwerk verzorgen wij ook graag het binnenschilderwerk aan uw woning.

Wij horen graag van u!